Trei Anunțuri

      2 Comments on Trei Anunțuri

logoTrei Anunțuri!! am de făcut.

În ultima perioadă am fost relativ absent pe blog. Motivul este destul de simplu: sunt implicat în mai multe proiecte. Pe lângă promisiunea de a fi mai prezent, mai am de facut trei anunțuri importante.

Primul anunț (include și pe al doilea de fapt): în curând se va lansa o platformă online pentru dezvoltare personală și terapie online de către Departamentul de Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, membru al cărei sunt.

Prima parte a acestui program online se adresează celor care doresc să se dezvolte personal și nu trec printr-o perioadă dificilă a vieții. Acest program se numește DEO – Dezvoltare Emoțională Online.

A doua parte a acestui program online se adresează celor care trec prin momente mai grele în viață cum este depresia, anxietatea, fobia (ex.:socială), atacuri de panică, etc.

În alte cuvinte, partea a doua are ca scop oferirea de soluții acelor persoane care trec printr-o suferință psihică și nu fizică. Vor învăța cum să-și gestioneze mai bine emoția, gândul, comportamentul în acele situații generatoare de disconfort.

Platforma va fi online în viitorul apropiat. Prin urmare, urmăriți blog-ul iar eu voi posta când e gata link-ul cu siglă cu tot.

Detalii mai tehnice: aceste sesiuni online de terapie se vor realiza prin intermediul unei platforme de unde veți accesa materialul educațional, exerciții și prin care veți putea comunica cu echipa din spatele proiectului. Totul este realizabil de la dumneavoastră de acasă și fără să cheltuiți vreun leu. Totul este gratis, mai puțin timpul de care ești dispus să-l investești în tine. Nu veți avea contact față-n față cu terapeutul iar înscrierea este simplă, având nevoie de o adresa de e-mail. Comunicarea se va realiza prin platformă iar în cazul persoanelor care trec printr-un moment mai greu în viață va exista la un moment dat un dialog prin telefon.

Urmăriți așadar blogul.

Al treilea anunț, este un alt proiect gen workshop, care este încă în fază incipientă, și constă în a participa pe gratis la o discuție dintre mine și un alt coleg psiholog despre cum se transmite de la Părinte la Copil diferite perspective asupra vieții. Dar mai multe detalii în viitor.

Pe moment mă opresc aici.

Ce rugăminte am: dacă cunoașteți pe cineva care trece prin suferința unei depresii sau a unei frici față de un obiect, sau pur și simplu temător/temătoare față de orice ar putea fi în exterior, nu ezitați să-l/i sfătuiți să participe la acest proiect.

În fond, obiectivul acestei platforme online de terapie, aflată sub coordonarea profesorilor cu experiență în domeniul clinic din cadrul Universității de Vest din Timișoara și nu numai, este să-i ajute pe cei care au nevoie de ajutor pentru a realiza o schimbare în viața lor.

Vă mulțumesc și fiți cu ochii pe blog iar dacă aveți întrebări presante, nu ezitați să le adresați. 🙂

 

Comments

comments

TelbiszSergiu

About TelbiszSergiu

Sergiu sunt și doresc ca prin cuvintele așternute pe acestă pagină și blog,să îmi aduc propria contribuție la o deschidere cât mai mare spre explorarea interioară, care este cea mai importantă, urmată de o reflexie a propriului potențial spre exterior. Sunt psiholog și psihoterapeut format pe Psihoterapie Integrativă precum și în training pe Analiza Tranzacțională. Pentru orice nelămurire, întrebare sau dorința de a lucra împreună într-un context terapeutic (locația este în Timișoara, strada Lucian Blaga nr. 2, ap. 5), mă puteți contacta folosind formularul de contact al site-ului sau pe adresa de e-mail: sergiu.telbisz@gmail.com. În cadrul ședințelor de psihoterapie putem aborda subiecte variate într-un cadru sigur și de acceptare. Lucrez preponderent cu adolescenți și adulți. Ofer consiliere psihologică, dezvoltare personală precum și terapie pe teme existențiale, anxioase, cognitiv-comportamentale, emoționale etc.

2 thoughts on “Trei Anunțuri

Leave a Reply