Dezvoltare Emoțională Online -DEO

      No Comments on Dezvoltare Emoțională Online -DEO

135993d3

12687a96

Dezvoltare Emoțională OnlineDEO, este oficial lansat.

Vă salut cu mult entuziasm!

Departamentul de Psihologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara a lansat oficial prima parte dintr-un program amplu de dezvoltare personală și terapie online.

Comunicatul de Presă:

Dezvoltare emoțională online. Program gratuit oferit de UVT

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Departamentul de Psihologie, lansează programul „Dezvoltare Emoțională Online” (DEO). Programul se adresează persoanelor sănătoase interesate de dezvoltare emoțională. Scopul acestuia este de a facilita o mai bună înțelegere a emoțiilor și de a oferi câteva sugestii privind gestionarea emoțiilor intense (ex: teama, tristețea etc.) și reducerea stresului. Sub aspect conceptual, Programul DEO se bazează pe principiile consilierii de tip cognitiv – comportamental care au fost aplicate situațiilor obișnuite cu care se confruntă oamenii în viața cotidiană.

Cei șapte psihologi care fac parte din Echipa DEO sunt responsabili de buna desfășurare a acestui program. Livrarea programului se va face exclusiv online și are o durată de două săptămâni. Programul DEO poate fi accesat de către orice persoană care cunoaște limba română și are o conexiune la internet.

 

Ce au de făcut persoanele interesate?

Persoanele care doresc să beneficieze de Programul DEO se pot înscrie gratuit pe pagina de web a proiectului http://e-cbt.ro/program/deo  la secțiunea Înregistrare. Odată înscrise, persoanele vor fi direcționate către chestionarele de screening care necesită aproximativ 50 minute pentru a fi completate. Vor fi selectate doar persoanele care pot beneficia maximal de acest program.

 

Câte persoane se pot înscrie?

Întrucât Programul DEO se desfășoară online, nu există un număr maxim de persoane care pot beneficia de el. În schimb, pentru a oferi rapid (în câteva zile) acces la conținutul programului celor care au completat evaluarea inițială, perioada de înscriere va fi limitată la 2-3 zile de la data lansării lui.

Informații suplimentare despre Programul DEO și despre modalitatea de înscriere pot fi găsite pe pagina de web a proiectului (http://e-cbt.ro/program/deo).

 

 

Prin urmare acestea sunt linkurile de interes:

https://www.facebook.com/ecbtuvt/

http://e-cbt.ro/program/deo/

Succes!! 🙂

Comments

comments

TelbiszSergiu

About TelbiszSergiu

Sergiu sunt și doresc ca prin cuvintele așternute pe acestă pagină și blog,să îmi aduc propria contribuție la o deschidere cât mai mare spre explorarea interioară, care este cea mai importantă, urmată de o reflexie a propriului potențial spre exterior. Sunt psiholog și psihoterapeut format pe Psihoterapie Integrativă precum și în training pe Analiza Tranzacțională. Pentru orice nelămurire, întrebare sau dorința de a lucra împreună într-un context terapeutic (locația este în Timișoara, strada Lucian Blaga nr. 2, ap. 5), mă puteți contacta folosind formularul de contact al site-ului sau pe adresa de e-mail: sergiu.telbisz@gmail.com. În cadrul ședințelor de psihoterapie putem aborda subiecte variate într-un cadru sigur și de acceptare. Lucrez preponderent cu adolescenți și adulți. Ofer consiliere psihologică, dezvoltare personală precum și terapie pe teme existențiale, anxioase, cognitiv-comportamentale, emoționale etc.

Leave a Reply