Despre mine; Psihoterapie

Te salut cu drag,

Sergiu sunt și doresc ca prin cuvintele așternute pe acest blog să îmi aduc propria contribuție la o deschidere cât mai mare spre explorarea interioară, care este cea mai importantă, urmată de o reflexie a propriului potențial spre exterior.

Sunt psiholog și psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Integrativă și actualmente în training pe Analiză Tranzacțională. Sunt un cititor incurabil și vreau să cred că, din când în când, un novice scriitor.

Articolele scrise pe acest blog reflectă pas cu pas o evoluție continuă, abordând teme psihologice, filozofice și uneori spirituale. De cele mai multe ori, aceste texte izvorăsc din experiența directă cu diferite aspectele ale sine-lui personal în contact cu el însuși și/sau cu sinele celuilalt. Așadar vreau să tratați subiectele scrise nu ca adevăruri sau realități ci ca diferite puncte de vedere, de experiențe de a vedea lumea înconjurătoare.

Pentru orice nelămurire, întrebare sau dorința de a lucra împreună într-un context terapeutic (locația este în Timișoara str. Lucian Blaga, nr. 2, ap. 5), mă puteți contacta folosind formularul de contact al site-ului sau pe adresa de e-mail: sergiu.telbisz@gmail.com .

Un aspect important de menționat este faptul că înțeleg că există un nivel ridicat de reticență când vine vorba despre apelarea la serviciul de psihoterapie. Prin urmare, doresc să vin în ajutorul vostru și să vă ofer prima ședință de psihoterapie gratuită, obiectivul fiind de a vă familiariza cu procesul terapeutic și a cumula o minimă experiență pentru a lua o decizie corectă pentru voi înșivă.

Lecturi plăcute și clipe de prezent cât mai fericite!

1 thought on “Despre mine; Psihoterapie

Leave a Reply